Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

OXY-POWDER ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ ΕΝΤΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΤΟ oxy-powder είναι ένα ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρτικό εντέρου που είναι βασισμένο και χρησιμοποιεί τη δύναμη του οξυγόνου για να καθαρίσει ήπια και αποτελεσματικά ολόκληρο τον πεπτικό σωλήνα και το κόλον. Ανακουφίζει από φούσκωμα, αέρια και δυσκοιλιότητα. Ο ανθρώπινος πεπτικός σωλήνας έχει 10 μέτρα μήκος, καλύπτει ένα ολόκληρο γήπεδο. Ο μέσος άνθρωπος κουβαλάει ανα πάσα στιγμή 10 κιλά σκληρά ενσφηνωμένα κόπρανα στο κόλον. Παρόλο που εκκενώνουμε καθημερινά τα συσφηνωμένα κόπρανα παραμένουν προσκολλημένα χρόνια. Το oxy-powder είναι το πιο ισχυρό φυσικό καθαρτικό εντέρου στον κόσμο, χρησιμοποιώντας οζονοποιημένο οξυγόνο διασπώντας τα σκληρά ενσφηνωμένα κόπρανα καθαρίζοντας και αποτοξινόνωντας όλο το μήκος του πεπτικού σωλήνα (ισοδυναμεί με έναν κολονικό καθαρισμό υδροθεραπείας). Άλλα φυσικά φυτικα καθαρτικά στην αγορά χρησιμοποιούν βότανα, που ερεθίζουν τον πεπτικό σωλήνα και τη βλεννογόνο χωρίς να είναι αποτελεσματικά. Εισβάλλουν στον πεπτικό σωλήνα και προκαλούν ζημιά, ερεθίζουν τη βλεννογόνο και καταστρέφουν τη φυσική χλωρίδα (φιλικά βακτήρια). Το oxy-powder δεν εισβάλλει βίαια στο παχύ έντερο, δεν το ερεθίζει όπως τα χημικά και φυτικά καθαρτικά.
Το oxy-powder βοηθάει το έντερο να λειτουργήσει φυσιολογικά από μόνο του, επαναφέροντας συγχρόνως τη φυσική χλωρίδα.


* ΠΡΟΣΟΧΗ στα φυτικά καθαρτικά που παράγονται στην Κίνα και στην Ινδία είναι φτηνής ποιότητας και επικίνδυνα όπως το Cascara και το Senna, που προκαλούν ανισορροπία στους ηλεκτρολύτες, απώλλεια καλίου, διαταραχή στο νεύρικο σύστημα, αρριθμίες. Το ψύλλιο προκαλεί αναφυλακτικό σοκ, απόφραξη εντέρου κτλ.
Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιήσετε όλα αυτά τα επικίνδυνα προιόντα, όταν το oxy-powder είναι ασφαλές,100% αποτελεσματικό χωρίς κανένα ρίσκο.


  Το oxy-powder χρησιμοποιείται από τα σταρ του Χολίγουντ στισ ΗΠΑ για καθαρισμό εντέρου και απώλεια βάρους με φυσικό τρόπο.


* Το oxy-powder δρα το βράδυ όταν κοιμόμαστε. Το πρωί εκκενώνουμε 3-4 φορές.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ: 


Το oxy-powder είναι αποτελεσματικό. Το χρησιμοποιώ καθημερινά επιφέρει διαφορετικά επίπεδα αποτοξίνωσης. Απορώ πόσο τοξικό υλικό μπορεί να αποθηκεύσει το σώμα(αηδιαστικό). Αισθάνομαι καλύτερα μέρα με τη μέρα και μπορώ να φάω τροφές που δεν μπορούσα να φάω πριν. Αποβάλλει αέρια, φούσκωμα και παλινδρόμμηση χωρίς καμία παρενέργεια.
J.D. BOPPER

Είναι μοναδικό, αυτό το προιον είναι καταπληκτκό. Το oxy-powder είναι μια θαυμαστική συνταγή για δυσκοιλιότητα και φούσκωμα, λειτουργεί θαυμάσια, όχι όπως τα εμπορικά καθαρτικά. Αισθάνεσαι πιο ελαφρής και είναι αποτελεσματικό. Το προτείνω 110%.
 PRISCILA


Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Το πρώτο καθαρτικό που ήταν αποτελεσματικό αλλά ήπιο. Άλλα προιοντα που δοκίμασα ήταν βίαια με ερεθισμό του εντέρου και πόνο. Είναι τέλειο για καθημερινή συντήρηση.
KIMBERLY


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Για καθημερινή συντήρηση παίρνουμε μια κάψουλα το βράδυ με νερό. 

Για καθαρισμό εντέρου παίρνουμε τέσσερισ κάψουλες το βράδυ με νερό.

Το πρωί εκκενώνουμε 3-4 φορές.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ ΔΙΑΘΕΣΗ
ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟ ΑΝΝ ΓΟΥΙΓΚΜΟΡ
2651081822
6945989823






89
79 €